Priča o nama

Upoznajte naš tim

Upoznajte nas! Mi smo Goran i Nebojša. Bavimo se pekarskim mašinama od 1995. godine i osnovali smo našu firmu pod nazivom "SMU NEBOJŠA" 01.10.2000. godine. Pod ovim imenom poslovali smo do 20.07.2016. godine kada firma preuzima novi naziv koji je i danas aktuelan - "N&G Bakery". Naša firma je porodična firma koja poseduje dugu tradiciju uspešnog poslovanja. Stalna postava već 20 godina vredno radi i Vi vidite dobar deo rezultata tog rada. Naše sedište je na adresi Nemanjina ulica 1, Gornja Vranjska, opština Šabac.

Pekarska Oprema "N&G Bakery" bavi se uvozom, remontom i prodajom polovne i nove opreme i mašina. Poslovanje se vrši kako u Srbiji, tako i u susednim zemljama kao što su Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Makedonija, Rumunija, Mađarska pa i Italija.

U toku dugogodišnjeg poslovanja uloženo je mnogo napora i truda.Težili smo ka tome da popravke budu kvalitetne zarad zadovoljstva naših kupaca. Potvrda ovoga je dužina našeg postojanja i lista zadovoljnih mušterija, kao i njihova dalja preporuka drugima u ovoj industriji.

Danas raspolažemo raznovrsnom pekarskom, ali i ugostiteljskom i poslastičarskom opremom. koja je pogodna i za najzahtevnije pekare, poslastičare i ugostitelje. Imamo veliki izbor miksera, peći, delilica, okruglitelja, komora za fermentaciju, formatizera testa, laminatora, aparata za sladoled i još mnogo toga.

Posedujemo i mnoštvo neremontovanih mašina, kao i opreme i rezervnih delova za njih. Sve mašine su različitih kapaciteta i u skladu sa potrebama kupaca.

Naša kompanija se nalazi na oko 7km od centra Šapca, u mestu Gornja Vranjska gde imamo i izložbeni prostor na površini od 1100m². Od proleća 2018. godine kupci mogu doći i pogledati veliki broj najnovijih modela mašina za pekarsku, poslastičarsku iugostiteljsku industriju u našem novom izložbenom salonu.

objekat

Pratite nas Facebook

/pekarskaopremang