Dalmec BC151164

Proizvođač: Dalmec
Model: BC151164
Tip: Šok komore
Cena na upit

ALASKA

Radi se o klasičnoj liniji Dalmec šok komore, koja kombinuje pouzdanost, čvrstoću i dizajn. Šok komore sa jedinicom za hlađenje kojoj se može lako pristupiti; spoljašnja radna sredina može dostići temperature do + 32/35 ° C sa 65% relativne vlažnosti.
Unutrašnja i spoljna konstrukcija je od nerđajućeg čelika. Vrata sa sistemom za automatsko zatvaranje i fiksnim položajem otvaranja na 100 °, lako uklonjivi magnetni zaptivač, zaobljene stranice za lako i optimalno čišćenje. 60 mm izolacija od poliuretana ubrizgana pod visokim pritiskom bez CFC ili HCFC. Rad je jednostavan i intuitivan zahvaljujući novom korisničkom interfejsu sa poboljšanim ekranom. Detekcija temperature pomoću NTC sonde. Koristi se gas R507. .
Automatsko ili ručno odmrzavanje sa posudom za sakupljanje kondenzata. Noge od nerđajućeg čelika podesive po visini (osim za BC323), točkovi na zahtev. Dostupan sa povratnim vratima (osim za BC323). Standardni kabl za napajanje se isporučuje bez utikača. Mogućnost programiranja hlađenja ili zamrzavanja u skladu sa određenim vremenom ili kada se dostigne određena temperatura.
Zahvaljujući podršci ventilatora koja se može otvoriti unutar ćelije, lako se može doći do isparivača radi optimalnog čišćenja. Dalmec rashladni uređaji imaju programabilne cikluse hlađenja koji zadovoljavaju različite potrebe.
STANDARDNA MONTAŽA za sve modele: sonda za komoru, sonda na jezgru, nosači za stalke, 1 stalak od nerđajućeg čelika. DODATNA OPREMA: nestandardni kabl sa utikačem, zagrejana sonda, sterilizator sa aktivnim kiseonikom, regali.