Često postavljana pitanja

Cene pekarskih mašina variraju i zavise od nabavnih cena u Italiji i nemačkoj. S toga je uvek najbolje kontaktirati nas direktno kako bi vam dali aktuelnu ponudu.
N&G Bakery prodaje samo opremu renomiranih proizvođača. Poreklo pekarske opreme je najvise italijansko, zatim nemačko i švajcarsko. N&G Bakery takođe uvozi nekoliko kvalitetnih mašina iz Turske.

Transport pekarske opreme može biti organizovan sa naše strane a možete transport organizovati i vi. Kako se dogovorimo.

Manje mašine da dok skuplje i teže mašine dostavljamo sopstvenim transportom.

Svaka mašina ima svoje specifikacije koje možete proveriti na našem websajtu a ukoliko informacije nisu dostupne tamo možete nas direktno kontaktirati.

Pekarska oprema N&G Bakery se nalazi u mestu Gornja Vranjska kod Šapca. 7km udaljena od centra Šapca. Mozete nas potražiti na Google Maps.

Pekarska oprema N&G Bakery prodaje kako novu tako i polovnu remontovanu opremu i mašine

Na svu opremu kupljenu kod nas dobijate garanciju. Sve naše polovne mašine su remontovane i pod garancijom.

U našoj firmi možete uraditi servis i remont vaših polovnih pekarskih mašina.

Izvozimo mašine u sve zemlje regiona.
Cene su promenljive kako kod naših dobavljača tako i kod nas. Da bi izbegli zabunu i često menjanje cena na websajtu najbolje je da nas direktno kontaktirate ukoliko imate kakvih pitanja o pekarskim mašinama i njihovoj ceni.

Katalog celokupnog asortimana koje N&G Bakery nudi svojim klijentima je u izradi, do tada možete razgledati naš websajt.