PRIČA O NAMA

UPOZNAJTE NAŠ TIM

Upoznajte nas! Mi smo Goran i Nebojša. Bavimo se pekarskim mašinama od 1995. godine i osnovali smo našu firmu pod nazivom “SMU NEBOJŠA” 01.10.2000. godine. Pod ovim imenom poslovali smo do 20.07.2016. godine kada firma preuzima novi naziv koji je i danas aktuelan – “N&G Bakery”. Naša firma je porodična firma koja poseduje dugu tradiciju uspešnog poslovanja. Stalna postava već 20 godina vredno radi i Vi vidite dobar deo rezultata tog rada. Naše sedište je na adresi Nemanjina ulica 1, Gornja Vranjska, opština Šabac.

Goran Savić

Goran Savić

Vlasnik

Jelena Stojićević

Jelena Stojićević

Vlasnik

Nebojša Stojićević

Nebojša Stojićević

Vlasnik

NG bakery potpis01

Pekarska Oprema “N&G Bakery” bavi se uvozom, remontom i prodajom polovne i nove opreme i mašina. Poslovanje se vrši kako u Srbiji, tako i u susednim zemljama kao što su Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Makedonija, Rumunija, Mađarska pa i Italija.

U toku dugogodišnjeg poslovanja uloženo je mnogo napora i truda.Težili smo ka tome da popravke budu kvalitetne zarad zadovoljstva naših kupaca. Potvrda ovoga je dužina našeg postojanja i lista zadovoljnih mušterija, kao i njihova dalja preporuka drugima u ovoj industriji.

Danas raspolažemo raznovrsnom pekarskom, ali i ugostiteljskom i poslastičarskom opremom. koja je pogodna i za najzahtevnije pekare, poslastičare i ugostitelje. Imamo veliki izbor miksera, peći, delilica, okruglitelja, komora za fermentaciju, formatizera testa, laminatora, aparata za sladoled i još mnogo toga.

Posedujemo i mnoštvo neremontovanih mašina, kao i opreme i rezervnih delova za njih. Sve mašine su različitih kapaciteta i u skladu sa potrebama kupaca.

Naša kompanija se nalazi na oko 7km od centra Šapca, u mestu Gornja Vranjska gde imamo i izložbeni prostor na površini od 1100m². Od proleća 2018. godine kupci mogu doći i pogledati veliki broj najnovijih modela mašina za pekarsku, poslastičarsku iugostiteljsku industriju u našem novom izložbenom salonu.

N&G bakery Izložbeni salon