REAL FORNI VAPOTECH VT2

Proizvođač:   Real Forni
Model:   VAPOTECH VT2
Tip:   Parna peć

Cena na upit

Goran Savić

GORAN SAVIĆ
Vlasnik

VapoTech kombinuje superlativ u performansama pečenja VapoReal peći sa današnjim potrebama kompaktnih dimenzija, fleksibilnosti temperature i niske energetske potrošnje novih tehnologija i tipologija za proizvodnju hleba.
Zahvaljujući dobro testiranom grejanju parnih cevi, novi VT2, poslednja evolucija u VapoTech seriji, je idealan partner u modernoj proizvodnji hleba. Ovaj model ne koristi manje od 3 kanala za distribuciju toplote poslednjeg dizajna, prva dva od vatrostalnog materijala, jednostavno najbolji za robustnost i kapacitet insulacije, a treći zahvaljujući malom ukrštenom odeljku, ubrzava dim kako bi postigli dodatnu toplotu. Ova metoda garantuje veoma nisku potrošnju energije. Kao dodatak blago nakrivljeni prolaz prvog kanala omogućava peći da postigne uniformnost u pečenju. Izdignuto postolje na kom se peć nalazi dozvoljava da se peć pomera čak i kada se potpuno sklopi, i time omogućava maksimalnu fleksibilnost vremenom.
Materijali konstrukcije su najvišeg mogućeg kvaliteta, AISI 304 nerđajući čelik, podesivi i zatvorivi poklopac za dim, specijalni podeoci između komora, praktične poluge za otvaranje vrata kao i izvanredne dodatne opcije. Sve ovo čini Real Forni VapoTech VT2 parnu peć vernim i vrednim partnerom u radu.
Vredno pomene je i integrisana ručna S2 lopata za ubacivanje, koja se dobija kao dodatak. Zahvaljujući svojoj maloj težini laka je za upotrebu.