REAL FORNI ROTOREAL SP

Proizvođač:   Real Forni
Model:   ROTOREAL SP
Tip:   Rotaciona Peć

Cena na upit

Goran Savić

GORAN SAVIĆ
Vlasnik

Novi RotoReal SP, peć sa rotirajućim kolicima kompletno napravljena od nerđajućeg čelika AISI 304 dizajnira pomoću inovativnih tehnoloških rešenja. Ovaj ekluzivni koncept sa razmenom toplote sa novim sistemom za cirkulisanje vazduha garantuju visoku uštedu novca i optimalno pečenje samo pekarskog ili poslastičarskog proizvoda.

– Elektromehanički kontrolni panel.
– Kompjuterski kontrolni panel sa LCD grafičkim displejom za automatsko pečenje 100 recepata u 5 faza i u svakoj je moguće podesiti vreme, temperaturu emisiju jednog svega, jednog izlaznog ventila i brzinu ventilatora. Isto je moguće podesiti automatsko paljenje peći sa nedeljnim programom.
– Rotirajuća platforma
– Automatski uređaj za dizanje kolica.
– Indikatori za temperaturu i vreme pečenja na haubi.
–Dupli švel za češće korišćenje pare.

Prednji deo peći modernog dizajna sa širokom haubom i vratim sa duplim kristalom i mogućnošću da se otvore spoljašnja. Sistem zaključavanja u dve tačke sa velikom vertikalnom drškom. Dolazi u elektronski kontrolni panel lak za korišćenje sa duplom elektromehaničkom kontrolom u slučaju kvara. Opciono: Kompjuterski kontrolni panel sa LCD displejom sa automatsko pečenje 100 recepata.